Sponsoring

We zijn heel blij met alle positieve reacties die we inmiddels ontvangen op ons initiatief.
Ook worden we inmiddels door diverse bedrijven (financieel) ondersteund, waardoor we het project nog verder kunnen uitbouwen. Heel hartelijk bedankt daarvoor.

Wilt u ons financieel ondersteunen, dan kunt u uw gift overmaken op bankrekeningnummer 42.64.03.002 ten name van Besseling Holding o.v.v. "gift jubileum". Of als u andere iedeeën heeft om ons te ondersteunen, neemt u dan contact met ons op.


De volgende bedrijven hebben ons al ondersteund:

Besseling_Vervoert Besseling Vervoert ondersteunt dit project door verschillende dingen te faciliteren aan het personeel.

Personeel

BESSELING

Het personeel van Besseling steunt dit project door vrije dagen in te zetten om het fietsen mogelijk te maken, eventueel door zelf mee te fietsen of door andere personeelsleden de gelegenheid te geven te gaan fietsen.
   
Van Raam is leverancier van aangepaste fietsen, driewielfietsen, rolstoelfietsen, tandems, lage instapfietsen, fietsen voor senioren en mensen met een handicap.
ter_haar Ter Haar aanhang warenhuis......voor alles wat aanhanger is...!
Heeft het project gesponsord door het leveren van een aanhangwagen voor de rolstoelfiets.
PallasAthene Grieks Specialiteiten Restaurant Pallas Athene ondersteunt het project door het aanbieden van koffie en gebak als tussenstop tijdens elke rit.
top_logo Dierenpark Amersfoort ondersteunt het project door het aanbieden van koffie en gebak als tussenstop tijdens elke rit.
Eetcafe Dims ondersteunt het project door het aanbieden van koffie en gebak als tussenstop bij ritten in Vathorst.