Over ons

Roltrappers: de toonaangevende werkgever in stedelijke mobiliteit.

2018-07-16 09:50:14 AMSTERDAM - Station Vijzelgracht van de Noord-Zuidlijn. Na vijftien jaar bouwen is de metrolijn klaar om opgeleverd te worden. ANP LEX VAN LIESHOUT

Ons verhaal

Meer dan 10 jaar geleden richtte Robert Roltrappers een klein bouwbedrijf op in Zwitserland en bouwde hij zijn eerste lift. Hoewel er de afgelopen 10 jaar veel is veranderd, blijven onze waarden en ambities onveranderd. Roltrappers blijft een familiebedrijf, gebaseerd op familiewaarden en -principes. En we blijven dezelfde niet-aflatende toewijding delen om de buitengewone vaardigheden, middelen en talenten van onze wereldwijde familie van experts te benutten om de megasteden van morgen niet alleen mogelijk maar elke dag beter te maken.
Meer dan 60.000 medewerkers werken de klok rond bij Roltrappers om de meer dan een miljard mensen te bedienen die onze liften en roltrappen elke dag gebruiken. We zijn actief in meer dan 100 landen en produceren onze apparatuur via een wereldwijd netwerk van productielocaties met behulp van de nieuwste technologieën. We zijn er trots op dat mensen van bijna elke nationaliteit voor Roltrappers werken op een van onze meer dan 1.000 locaties over de hele wereld. Medewerkers van Roltrappers maken optimaal gebruik van hun carrièremogelijkheden bij Roltrappers.
Wij zijn Roltrappers. Ingenieurs, pioniers, innovators en visionairs, een enorme groep experts op het gebied van stedelijke mobiliteit die zich inzetten om de wereld van morgen een betere plek te maken. We staan ​​altijd tot uw dienst en zullen ernaar blijven streven om van Roltrappers “uw eerste keuze” te maken.